Examine This Report on קידום אתרים בגוגל
Examine This Report on קידום אתרים בגוגל
Blog Article
יש לקחת בחשבון שבפעילות גלישה של משתמש באתר ישנם לא מעט צווארי בקבוק שמכבידים עוד יותר על ההתקשרות מול האתר: המכשיר ממנו גולש המשתמש, חבילת הגלישה שלו, הקליטה במיקום שבו הוא נמצא, מיקום השרתים בעולם, איכות חברת התקשורת המספקת את תשתית הגלישה ועוד.
עוד על זמן שהייה, הבעייתיות במדידה שלו, ופתרונות יצירתיים שיסייעו לכם להבין טוב יותר את התנהגות הגולש באתר.
רבים נוטים לחשוב שתוכן רזה הוא תוכן בעל מספר מועט של מילים. ובכן, לא זה המצב בהכרח.
הפוטר הינו החלק הקבוע בתחתית האתר, אשר חוזר על עצמו בכל העמודים באתר. בפוטר נהוג לנהל מידע רוחבי ומשלים לתפריטי האתר האחרים, ובשל גודלו המצומצם, מנועי חיפוש מייחסים חשיבות יתרה לקישורים הפנימיים לעמודים שונים באתר המנוהלים בו.
אתר שמציג תנאים משפטיים, ובפרט אתר שמבוצעות בו מעת לעת עסקאות הכוללות סליקה של כרטיסי אשראי, נחשב, בנסיבות מסוימות ובהתקיים תנאים שונים, לאתר מהימן יותר מבחינת מנוע החיפוש.
אתרים שבהם לא הוגדרו כותרות כשורה גם יקבלו ציון נמוך יותר וגם העכבישים של גוגל יבקרו בהם בתדירות רחוקה (זה נקרא "תקציב זחילה").
שמירה על כותרת ראשית אחת, מספר כותרות משנה וביניהן פסקאות תוכן רגילות, צירוף תוכן עניינים למאמר שיאפשר לגולש לדלג הישר לתוכן שמעניין אותו, הקפדה על שילוב תאריך ושם כותב המאמר, שמירה על רצף היררכי נכון של הכותרות, שילוב נספחים, הערות שוליים, קישורים פנימיים וחיצוניים להרחבת הטקסט – כל אלה מרכיבים חשובים ביצירת תוכן שיהיה קל למנוע החיפוש לאנדקס.
ככה הערך שאתם מביאים ללקוח יוצג לו בצורה מלאה, מה שיגרום לו להעריך את העבודה שלכם בצורה של תשלומים שלא יפסקו מאחר והלקוח מרוצה וכשלקוחות מרוצים – הדרך click here להצלחה שמתבטאת גם בכסף, קצרה מתמיד.
אם חשבתם על קידום אורגני עצמאי ואתם מחפשים איך מקדמים אתר בגוגל לבד, או איך עושים קידום בגוגל – הגעתם למקום הנכון. הישארו עימי
בחירת אסטרטגיית התוכן צריכה להתבצע כבר בשלבים הראשונים של קידום האתר, עוד בשלב התכנון. בשלב זה תעשו שימוש בכלי מחקר מתקדמים על מנת להבין מה מעניין את הגולשים בנישה שלכם, באיזו תדירות תפרסמו תכנים באתר, מה יהיה האורך של המאמרים, מי יכתוב אותם, מה תהיה תצורת ההתקשרות מול כותבי התוכן, מה נדרש על מנת לכתוב תוכן בנישה שלכם, ובפרט, האם נדרשת הכשרה מיוחדת, תואר אקדמי ייעודי, גישה למקורות מידע שעולים הרבה כסף, או שמא, כל כותב תוכן מתחיל יוכל לבצע את העבודה.
אולם, ההסכמה הרווחת היא שמנוע החיפוש של גוגל היה רוצה לדרג גבוה אתרים שהם בטוחים לשימוש, שמכילים תוכן איכותי ובעל ערך לגולש, שהם סמכותיים בתחומם ומומחים בתחומם, שהם מותאמים לגלישה ממכשירים ניידים ומציעים חווית שימוש מעולה, נטענים מהר, בעלי תוכן מקורי ולא משוכפל, בנויים בצורה היררכית נכונה ומאפשרים לגולש לנווט בהם בקלות, שהתנהגות הגולשים הקודמים שנכנסו לעמודי האינטרנט האלו מצביעה על שביעות רצון, ועוד מלא פרמטרים שונים שבהם, אנו משערים, שגוגל ישתמש על מנת לדרג את תוצאות החיפוש.
אז כן, זה בהחלט אפשרי. העשייה בשטח חשובה מאד ומלמדת המון – אבל כדאי גם שיהיה לכם את הבסיס ותבינו את סדר הפעולות הנכון.
מדוע המושג הזה קשור בקידום אורגני של אתרים? משום ששיעור ההקלקה של גולשים הוא, ככל הנראה, גם פרמטר של מנועי החיפוש בדירוג של אתרים בדף תוצאות החיפוש. חשבו על זה: אם לגולשים מוצגת תוצאת חיפוש במנוע החיפוש עבור שאילתא שביצעו ורבים מהם בוחרים שלא ללחוץ עליה, יכול מנוע החיפוש לחשוב שהיא אינה נותנת מענה לצרכים של הגולש, ואז לדרג אותה במקום נמוך יותר במורד תוצאות החיפוש.
זמן שהייה הינו אחד המדדים שיכול לעשות בהם מנוע החיפוש שימוש כדי להבין את מידת שביעות הרצון של הגולש באתר, ולהסיק מתוכו האם כדאי לדרג עמודים מסויימים באתר גבוה בדף תוצאות החיפוש. זמן שהייה ארוך יכול, אמנם, להצביע על מידה מסויימת של שביעות רצון של הגולש מן האתר, אך זמן שהיה קצר לאו דווקא מסמן את ההפך: לעיתים השאליתא שמבצע הלקוח היא כזאת שניתן לתת לה מענה באמצעות טקסט קצר וממוקד.